Kast op maat in Apeldoorn

Scroll down

Kast op maat in Apeldoorn

Wilt u een kast op maat laten maken in Apeldoorn? Wanneer u kiest voor een kast op maat, bent u verzekerd van het feit dat er een unieke kast pronkt in uw huis. In veel situaties is het op maat laten maken van een meubel de beste optie voor een bepaalde situatie. Het zou immers zonde zijn om een kast in uw huis te plaatsen, die helemaal niet in uw interieur past. Daarnaast zorgen de maten van standaard kasten er vaak voor dat er ruimte overblijft in huis die nuttig benut kan worden.

Bij Dorst Maatmeubel vindt u prachtige kasten die helemaal op maat kunnen worden gemaakt, zodat deze kast perfect bij en in uw interieur past.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden op het gebied van interieurbouw in Apeldoorn? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Kast op maat laten maken Apeldoorn door een meubelmaker

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten kasten op maat in Apeldoorn, waardoor u bij ons altijd zult slagen voor een unieke kast. Door de verschillende mogelijkheden die wij bieden, heeft u de keuze uit een ruime collectie. Het is helemaal aan u, uw wensen en behoeften staan immers centraal. Misschien wilt u wel een inloopkast die speciaal voor u op maat is gemaakt, of bent u op zoek naar een kast op maat die tegen de schuine muur geplaatst kan worden? Wanneer u kiest voor een kast op maat kunt u alle ruimte die u heeft in huis optimaal benutten. Omdat alle kasten uit onze collectie op maat kunnen worden gemaakt, sluit de kast die u bij ons koopt perfect aan op de ruimte.

Exclusief maatwerk

We leveren exclusief maatwerk. Bij het maken van de kast op maat in Apeldoorn, letten we naast op de omgeving waar de kast komt te staan ook op de juiste verhoudingen van de kast. We ontzorgen u compleet, want u hoeft de kast ook niet zelf in elkaar te zetten. De op maat gemaakte kast wordt speciaal voor u door ons ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Onze medewerkers maken voor het maken van op maat gemaakte kasten voornamelijk gebruik van hout, maar u bent helemaal vrij in uw keuze voor materialen. We hebben namelijk ook de beschikking over roestvrij staal, glas, staal en nog veel meer soorten materialen. Het is maar net wat uw voorkeur heeft.

Welk materiaal wordt gebruikt voor een kast op maat?

U heeft de volledige zeggenschap over de materiaalkeuze, kleurkeuze en de afwerking. Wilt u een kast van hout, staal of een ander materiaal? Het is allemaal mogelijk. Welk materiaal u kiest, hangt af van uw eigen smaak en de functionaliteit van uw kast. U gaat over de materiaalkeuze en beslist welke kleuren we gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende kleuren en afwerkingen te kiezen voor uw eigen kast op maat. Er zijn geen beperkingen in grootte of in het ontwerp. De kast wordt tenslotte in uw interieur geplaatst.

Onze werkwijze

Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte kast in Apeldoorn van Dorst Maatmeubel, gaan we als volgt te werk. Samen met u gaan we in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Uw wens staat immers centraal, dus wij luisteren altijd goed naar uw persoonlijke wensen en verlangens. Aan de hand van dit gesprek wordt een schets gemaakt en kan een prijsindicatie worden gegeven. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan stellen we de definitieve offerte op en komen we bij u thuis langs voor het opmeten van de plek waar de op maat gemaakte kast in Apeldoorn komt te staan. Tijdens dit bezoek laten wij u de verschillende materialen en kleuren zien waar u een keuze uit kunt maken. Nadat u akkoord bent gegaan met de definitieve offerte gaan we aan de slag in de werkplaats van onze meubelmakerij in Apeldoorn.

Over de meubelmakerij uit Apeldoorn

Graag vertellen wij u meer over ons bedrijf voor interieurbouw. We zijn namelijk een meubelmaker uit Apeldoorn, waar u terecht kunt voor prachtige unieke meubels die wij met veel liefde en passie voor u hebben ontworpen en gemaakt. Of u nou interesse heeft in een kast op maat in Apeldoorn of interesse heeft in een keuken op maat. Onze medewerkers voorzien in alle wensen, doordat we allerlei verschillende meubels kunnen ontwerpen, maken en plaatsen die precies in uw interieur passen. Daarnaast zorgen op maat gemaakte meubels er ook nog eens voor dat alle ruimte in huis nuttig gebruikt wordt. Al het werk dat we leveren is exclusief maatwerk dat gebaseerd is op uw verlangens en wensen. We vinden het immers heel belangrijk dat u tevreden bent over de diensten die wij leveren.

Vraag een offerte aan voor een kast op maat

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een op maat gemaakte kast in Apeldoorn die Dorst Maatmeubel uit Apeldoorn u biedt? We zijn als meubelmaker actief in Arnhem, Amersfoort, Ede, Veenendaal en Zwolle. Maak dan een afspraak voor het doorspreken van uw wensen en verlangens met betrekking tot op maat gemaakte kasten in Apeldoorn. Als u nog vragen heeft, mag u gerust contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. We staan u graag te woord. U kunt ook bij ons terecht voor een kast op maat in Arnhem, of interieurbouw in Arnhem.

Wat kost gemiddeld een kast op maat?

De kosten van een kast op maat variëren sterk, afhankelijk van de complexiteit van het project. Over het algemeen wordt de prijs bepaald door factoren, zoals: de afmetingen, materiaalkosten, afwerkingskosten, arbeidskosten en ontwerp- en installatiekosten. Wanneer u een offerte aanvraagt, en specifieke details doorgeeft, kan een nauwkeurige prijsindicatie worden gegeven door de meubelmaker.

Kan ik zelf een kast maken?

Het is mogelijk om zelf een kast te maken als u handig bent en over de juiste gereedschappen en materialen beschikt. Bedenk wel dat het maken van een kast veel tijd en moeite kost, dus zorg ervoor dat u over de nodige vaardigheden en middelen beschikt voordat u begint. Als u twijfelt over uw vaardigheden of niet over de juiste gereedschappen beschikt, is het misschien beter om een professionele meubelmaker in te huren om de kast voor u te maken.

Wat zijn de voordelen van een kast op maat?

Er zijn verschillende voordelen van een kast op maat laten maken. Zo maakt u met een op maat gemaakte kast optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bovendien zal de kast ontworpen worden naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Een kast op maat kan een unieke uitstraling hebben die past bij uw persoonlijke stijl en smaak. Bij het bouwen worden vaak hoogwaardige materialen gebruikt die duurzaam en lang mee gaat.

Past een kast op maat in mijn kamer?

Een kast op maat kan in principe in bijna elke kamer passen, omdat deze specifiek voor die ruimte wordt ontworpen en gebouwd. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte en eventuele obstakels zoals ramen, deuren of schuine wanden. Zorg ervoor dat u de afmetingen en specifieke kenmerken van uw ruimte met een professionele meubelmaker bespreekt om ervoor te zorgen dat de op maat gemaakte kast perfect in uw kamer past.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen