TV meubelen

Scroll down

TV meubelen

Televisies zijn er in allerlei soorten en maten. Datzelfde geldt voor televisiemeubelen. Hoe uw televisiemeubel eruit moet zien, hangt dan ook af van verschillende factoren: de beschikbare ruimte in uw woonkamer, de vorm en grootte van uw televisie, de stijl van uw interieur, enzovoort. Dorst Maatmeubel weet als geen ander hoe deze factoren het beste gecombineerd kunnen worden om tot een mooi eindresultaat te komen. We letten zowel op vormgeving als op de juiste verhoudingen van het meubel. Het is onze ultieme uitdaging om de perfecte combinatie te realiseren tussen de beschikbare ruimte en uw wensen.

Een tv meubel op maat

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt hebben, maar het meubel niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren exclusief maatwerk. Maatwerk houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en verlangens. Uw tv meubel op maat is een prachtige toevoeging aan uw interieur.

U kunt ervoor kiezen om de tv stijlvol weg te werken in een tv meubel voor als u geen tv kijkt, of juist de tv het middelpunt van de kamer te laten zijn door het prachtige tv meubel dat de aandacht trekt.

Onze werkwijze

Al onze unieke tv meubelen ontwerpen we geheel naar uw wensen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Hieronder ziet u enkele televisiemeubelen die we al eerder hebben gerealiseerd. Klik op een foto voor meer beeldmateriaal van het tv meubel.