Scroll down

Meubels op maat?

Zoekt u meubels op maat? Op zoek naar een bijzonder meubel op maat en wilt u deze graag aan uw interieur kunnen toevoegen? In veel huizen is er een probleem met meubelruimte. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan voldoende meubelruimte of u bent op zoek naar een uniek model. Meubels op maat laten maken is hiervoor de perfecte oplossing!

Meubels op maat laten maken passend bij uw interieur?

Interieurinrichting kan een enorme uitdaging vormen. Vooral als u iets in uw hoofd heeft, maar dit meubel niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren exclusief maatwerk. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw meubel wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur! Als basis voor onze meubelen wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Meubels op maat zijn uniek en worden geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Uw meubel op maat laten maken kan bij Dorst Maatmeubel

U kunt een afspraak met ons maken waarbij wij uw wensen kunnen bespreken. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels op maat er volledig op zijn plaats vallen. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt uw meubels op maat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.