Scroll down

Inrichting

Scroll down

Inrichting

Bij de inrichting van een interieur draait het allemaal om het perfecte samenspel tussen meubelen, kleur, verlichting en wooncomfort. Dorst Maatmeubel is erin gespecialiseerd deze elementen op de juiste manier te combineren, zodat alles bij elkaar past en het eindresultaat een weerspiegeling is van uw wensen.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden. Vervolgens ontwerpen we een interieur dat volledig voldoet aan de vooraf gestelde verwachtingen. Daarbij streven we altijd naar een optimaal wooncomfort. Ook hechten we veel waarde aan uw persoonlijkheid; het interieur moet representatief zijn voor de persoon die u bent. Het gaat tenslotte om uw woonwensen en wooncomfort.

Alles wat we bij Dorst Maatmeubel ontwerpen en bouwen is gebaseerd op hout. De houtkeuze is afhankelijk van het soort meubel en de uitstraling die u wilt. Daarbij maken we gebruik van materialen als glas, rvs en staal, om ervoor te zorgen dat het meubel prachtig wordt afgewerkt en het de uitstraling krijgt die u wenst.

De interieurinrichting kan een enorme uitdaging vormen. Dorst Maatmeubel voorziet u dan ook graag van waardevol advies dat u helpt om een gedegen keuze te maken. Wilt u meer informatie of heeft u interesse om eens met ons van gedachten te wisselen? Neem dan gerust contact met ons op.

Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen