Scroll down

Badkamermeubelen

Scroll down

Badkamermeubelen

De badkamer is een belangrijke plek in huis. Het is de plek waar u aan uw dag begint én waar u na een lange werkdag heerlijk tot rust kunt komen. Een badkamermeubel op maat van Dorst Maatmeubel is daarom de ideale keuze. Zo begint u de dag en sluit u elke dag af met een fijn gevoel, want wie wordt er nu niet blij van een mooi interieur dat helemaal naar uw smaak is? U geeft uw wensen en verlangens door en wij maken er een geschikt, functioneel en stijlvolbadkamermeubel van.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en ons eerdere werk? Bekijk hieronder enkele badkamermeubelen die wij reeds gemaakt hebben. Klik op de foto voor meer beeldmateriaal van het meubel.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij Dorst Maatmeubel zijn de mogelijkheden in badkamermeubelen op maat eindeloos. Iedere badkamer is anders en iedereen heeftzijn eigen stijl en smaak. Wat wij tot nu toe aan badkamermeubels op maat gemaakt hebben definieert niet onze stijl, maar de stijl van de desbetreffende klanten. Wij hebben de vaardigheden en kennis in huis om ieders unieke en specifieke stijl te verwerken in een badkamermeubel op maat. Dus heeft u een specifieke wens voor een badkamermeubel op maat? Laat het ons weten en wij zetten ons voor 100% in om uw wensen te verwezenlijken. Wij letten niet alleen op de vormgeving, maar we besteden ook aandacht aan de juiste verhoudingen van het meubel ten opzichte van uw badkamer.

Naast het ontwerpen van uw droominterieur denken wij ook met u mee in functionaliteit van uw badkamermeubel op maat. Zo zijn zwevende kasten in de badkamer ideaal, zodat de vloer geheel vrij is en deze gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Ieder detail telt voor ons en dat ziet u terug in uw badkamermeubel op maat.