Wandmeubelen

Scroll down

Wandmeubelen

Een wandmeubel is een slimme oplossing om meer (opberg)ruimte te creëren in uw woon- of werkkamer. Maar een wandmeubel hoeft niet alleen functioneel te zijn, het kan ook uitstekend fungeren als mooie, sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Bij Dorst Maatmeubel weten we hoe we een functioneel en tegelijkertijd aantrekkelijk wandmeubel moeten maken, geheel gebaseerd op uw wensen en eisen. Zo letten we niet alleen op vormgeving, maar ook op de juiste verhoudingen van het meubel, zodat u interieur als geheel mooi in balans is.

Uw wandmeubel op maat

Overal in uw huis kunt u een wandmeubel plaatsen. In de woonkamer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een boekenkast ter grootte van een wand voor een sfeervol en gezellig effect. Boven op zolder kunt u een wandmeubel op maat laten plaatsen en deze gebruiken als overzichtelijke en opgeruimde opslagkast. En in de slaapkamer of een aparte ruime ernaast kunt u van een wandmeubel op maat de perfecte kledingkast maken. Met een wandmeubel op maat van Dorst Maatmeubel kunt u eveneens het weldadige effect van een inloopkast creëren. Door te kiezen voor hoog wandmeubel gebruikt u optimaal de beschikbare ruimte, wat voor een luxueuze sfeer zorgt.

Een strak design of juist klassiek? Uw smaak verwerken wij in uw wandmeubel op maat. Niets is ons te gek, wij zorgen wel dat uw wensen volledig terug te zien zijn in het meubelstuk naar uw keuze.

De voordelen van een wandmeubel

Met een prachtig op maat gemaakt wandmeubel kunt u de ruimte in uw interieur effectief en optimaal gebruiken. Daarnaast geeft u een ruimte met een wandmeubel meer dimensie, omdat een wandmeubel op maat een verlengde of een toevoeging is van uw wand. Tot slot kunt u een kamer huiselijker of sfeervoller maken met een wandmeubel op maat. Wat uw reden ook is om een wandmeubel op maat te laten maken, Dorst Maatmeubel zorgt dat het een ware toevoeging is aan uw interieur!

Benieuwd wat een wandmeubel op maat voor uw ruimte doet? Bekijk alvast onderstaande reeds gerealiseerde wandmeubelen door Dorst Maatmeubel. Dit zijn enkele projecten die wij succesvol afgerond hebben. Klik op één van de foto’s voor meer beeldmateriaal van het wandmeubel.