Scroll down

Interieurs

Scroll down

Interieurs

Dorst Maatmeubel weet als geen ander dat iedere woonwens uniek is en dat geen enkel huis hetzelfde is. De afgelopen jaren hebben we velediverse ervaringen opgedaan in de meubel- en interieurbouw. Van badkamermeubel tot tv-meubel en van kledingkast tot balie: voor ieder project weten we het onderste uit de kan te halen. We zien het namelijk als de ultieme uitdaging om van de beschikbare ruimte en de wensen van de klant een gouden combinatie te maken. Met onze op maat ontworpen meubels weten wij die wensen goed te vervullen en de gouden combinatie keer op keer te verwezenlijken.

Op maat gemaakte meubels

Dorst Maatmeubel verzorgt op maat ontworpen meubels voor eenieder die daar behoefte aan heeft. U kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte meubels in vele categorieën:

  • Badkamermeubelen
  • Wandmeubels
  • Tv-meubelen
  • Kledingkasten
  • Kamer ensuite
  • Werkkamer
  • Balie/Receptie
  • Diversen: tafel, radiatoromkasting, master bedroom, etc.

De variatie en mogelijkheden bij Dorst Maatmeubel zijn veelzijdig en uiteenlopendwat betreft op maat ontworpen meubels. Wij kunnen dan ook zeggen dat onze ervaring met meubels en interieurs groot is. Wilt u een op maat gemaakte wandmeubel, uw eigen inloopkast, een compleet ingericht slaapkamerinterieur of een ander meubelstuk?Dan helpen wij u graag verder. Wij bekijken naast de vormgeving van uw meubel ook of de verhoudingen van het meubel juist zijn ten opzichte van de ruimte waarin we het meubel voor u plaatsen.

Breed portfolio

Inmiddels hebben we een breed portfolio opgebouwd in uiteenlopende categorieën. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje in één van onderstaande categorieën.Hieronder ziet u diverse reeds afgeronde projecten. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Klik op een foto voor meer beeldmateriaal.

Als u op zoek bent naar een bijzonder meubel of buitengewoon interieur, dan bent u bij Dorst Maatmeubel op de juiste plek.