Scroll down

Meubelmaker in Apeldoorn

Benieuwd naar het vakmanschap van een meubelmaker in Apeldoorn? Meubelmakerij Dorst Maatmeubel, gevestigd in Apeldoorn, ontwerpt en bouwt meubels naar uw wensen en verlangens. We maken meubels perfect op maat, denk aan een bijzondere tafel of unieke kast voor in de keuken. De stijl maakt voor ons niet uit, van modern tot authentiek en van luxe tot Scandinavisch.

Professionele meubelmaker in Apeldoorn

  • Van kast tot compleet interieur
  • Perfect op maat gemaakt
  • In elke stijl

Past de kast in uw slaapkamer eigenlijk niet in uw interieur? Maar heeft u tot op heden nog niet de perfecte kast gevonden? Laat deze dan maken door een meubelmaker in Apeldoorn. Wij creëren de kast waar u van droomt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Houten meubels op maat voor u gemaakt

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral wanneer u iets wilt hebben maar dit niet zo snel kunt vinden. Een meubelmaker in Apeldoorn biedt dan uitkomst. Wij kunnen maatwerk voor u leveren: een exclusief, klasse en stijlvol meubel. Het materiaal dat wij gebruiken voor de meubelen is steevast hout. De kast of tafel kunnen we dan afwerken met glas, rvs en staal.

Interieurbouw in Apeldoorn

Wij zijn specialist op het gebied van interieurbouw op maat in Apeldoorn. We kunnen u helpen met de inrichting van uw interieur. Hoe zorgt u ervoor dat uw interieur de uitstaling en functionaliteit krijgt die u voor ogen heeft? Het inrichten van een huis draait compleet om het perfecte samenspel tussen meubelen, kleur, verlichting en wooncomfort.

Al deze elementen stemmen wij perfect op elkaar af, zodat er een mooi geheel ontstaat dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

De werkwijze van onze meubelmakerij in Apeldoorn

Een interieur op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt, zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte.

Onze meubelmaker zal dan bij u langskomen in Apeldoorn om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij in Apeldoorn.

Kom in contact met uw meubelmaker in Apeldoorn

Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw persoonlijkheid. Ontdek bij ons het vakmanschap van een meubelmaker in Apeldoorn. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie