Scroll down

Meubelmaker in Apeldoorn

Benieuwd naar het vakmanschap van een meubelmaker in Apeldoorn? Meubelmakerij Dorst Maatmeubel, gevestigd in Apeldoorn, ontwerpt en bouwt meubels naar uw wensen en verlangens. We maken meubels perfect op maat, denk aan een bijzondere tafel of unieke kast voor in de keuken. De stijl maakt voor ons niet uit, van modern tot authentiek en van luxe tot Scandinavisch.

Wij kunnen alles wat u wenst maken, in de stijl die u graag ziet. Wij kunnen al uw wensen omzetten naar de werkelijkheid. Het is onze uitdaging om het meubelstuk van uw dromen te vervaardigen. Hebben wij uw verwachtingen overtroffen? Dan is deze uitdaging meer dan geslaagd.

Professionele meubelmaker in Apeldoorn

  • Van kast tot compleet interieur
  • Perfect op maat gemaakt
  • In elke stijl

Past de kast in uw slaapkamer eigenlijk niet in uw interieur? Maar heeft u tot op heden nog niet de perfecte kast gevonden? Laat deze dan maken door een meubelmaker in Apeldoorn. Wij creëren de kast waar u van droomt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Houten meubels op maat voor u gemaakt

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral wanneer u iets wilt hebben maar dit niet zo snel kunt vinden. Een meubelmaker in Apeldoorn biedt dan uitkomst. Wij kunnen maatwerk voor u leveren: een exclusief, klasse en stijlvol meubel. Het materiaal dat wij gebruiken voor de meubelen is steevast hout. De kast of tafel kunnen we dan afwerken met glas, rvs en staal.

Het kan zijn dat u al lang iets in uw hoofd hebt, maar dit nergens kunt vinden. Wij kunnen dit voor u vervaardigen. Geef gerust al uw wensen aan ons door, dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. De houten meubels worden precies zoals u dat graag wilt.

Interieurbouw in Apeldoorn

Wij zijn specialist op het gebied van interieurbouw op maat in Apeldoorn. We kunnen u helpen met de inrichting van uw interieur. Hoe zorgt u ervoor dat uw interieur de uitstaling en functionaliteit krijgt die u voor ogen heeft? Het inrichten van een huis draait compleet om het perfecte samenspel tussen meubelen, kleur, verlichting en wooncomfort.

Al deze elementen stemmen wij perfect op elkaar af, zodat er een mooi geheel ontstaat dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Wij kijken ook naar de omgeving waar het meubelstuk in komt te staan. Dit moet namelijk mooi aansluiten. We kunnen het meubelstuk dan in de juiste verhoudingen maken.

De werkwijze van onze meubelmakerij in Apeldoorn

Een interieur op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt, zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte.

Onze meubelmaker zal dan bij u langskomen in Apeldoorn om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij in Apeldoorn.

Gespecialiseerde meubelmakers

Al onze meubelmakers zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels uit hout. Bij ons bent u verzekerd van absoluut vakwerk van mensen die de juiste opleiding hebben gevolgd. Daardoor kunnen wij u maatwerk bieden. Onze meubelmakers zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van meubels zoals tafels of kasten, maar ook voor zakelijke meubels kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan balies en recepties of speciale kasten.

Complete service

Bij ons krijgt u altijd een complete service. Wij ontwerpen, produceren en monteren het meubelstuk dat u bij ons bestelt. U hoeft zelf niet aan de slag om het meubelstuk als een bouwpakket in elkaar te zetten. Dit doen wij uiteraard voor u. De meubelen passen namelijk zeer goed bij elkaar en in de ruimte. Onze meubelmakers weten als het beste hoe het meubel in elkaar gezet moet worden, daarom doen wij dit voor u.

Kom in contact met uw meubelmaker in Apeldoorn

Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw persoonlijkheid. Ontdek bij ons het vakmanschap van een meubelmaker in Apeldoorn. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie