Scroll down

Meubelmaker Zwolle

Meubelmaker in Zwolle gezocht? Misschien bent u op zoek naar een aangepast interieur of een nieuwe uitstraling voor uw ruimte. Meubelmakers begrijpen dat elk interieur uniek is en deze daarom ook nieuwe meubels verdienen. Uw meubelen, kasten of een gehele keuken kunnen speciaal voor u op maat gemaakt worden, waarbij de beste materialen worden geselecteerd en de juiste afmetingen worden bepaald. Elk detail wordt zorgvuldig afgestemd op uw smaak en behoeften.

Bent u geïnteresseerd in een volledig op maat gemaakt meubelstuk? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Meubelmaker in Zwolle: een interieur op maat

Vanwege het vele maatwerk is interieurinrichting vaak een grote uitdaging, vooral als u echt iets unieks wilt en dat niet zomaar te koop is. Een meubelmaker in de omgeving van Zwolle maakt een unieke keuken of een geheel nieuw interieur voor u. Ze leveren echt maatwerk af, die voldoen aan al uw wensen en verlangens. Als basis wordt de de hoogste kwaliteit hout gebruikt. Ook hebben we beschikking over glas, RVS, staal en andere materialen waarmee onze experts uw droom interieur kunnen verwezenlijken.

Kast op maat in Zwolle

Moeite met het vinden van de juiste kast die perfect aansluit bij uw interieur? Dan kunt u ervoor kiezen om een kast op maat te laten maken. Onze professionals komen bij u langs om uw wensen te bespreken, de ruimte te analyseren en advies te geven over het ontwerp. Of het nu gaat om een inbouwkast, een boekenkast of een kast voor specifieke opbergbehoeften, een kast op maat biedt de oplossing voor een naadloze samenvoeging van uw interieur.

Keuken op maat in Zwolle

Een keuken is een belangrijk onderdeel van uw woning. Daarom vinden wij het belangrijk dat uw keuken perfect bij uw levensstijl past. Met behulp van onze meubelmaker in Zwolle kunt u rekenen op een keuken die met zorg is ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het jarenlang meegaat.

Wanneer we een keuken op maat voor u ontwerpen, wordt er natuurlijk rekening gehouden met al uw wensen en eisen. Of u nu houdt van een strakke moderne look of juist warmte zoekt in een landelijke stijl, wij vertalen uw ideeën naar een uniek ontwerp dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Met oog voor detail creëren we een functionele en stijlvolle ruimte waarin u zich helemaal thuis voelt.

Portfolio bekijken

Wat kosten op maat gemaakte meubels?

Natuurlijk is het belangrijk om inzicht te krijgen in de kosten van op maat gemaakte meubels. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals het materiaal, het ontwerp, de complexiteit en de gewenste afwerking. Omdat ieder project uniek is, worden er geen vaste prijzen gehanteerd. Om u toch een nauwkeurige schatting te bieden, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De werkwijze van een meubelmaker in Zwolle

Een meubelmaker is gespecialiseerd in maatwerk, maar biedt ook een complete service. Hieronder vindt u een overzicht van de stappen die we nemen om uw droominterieur te realiseren

Stap 1: Afspraak en wensen

Maak een afspraak waarbij onze professionals in Zwolle naar u toe komen. Bespreek tijdens deze afspraak uw specifieke wensen voor het maatwerkinterieur, zoals kasten, keukens of een volledig interieur.

Stap 2: Ontwerp en offerte

Samen bespreken we de ideeën en op basis van uw wensen maken we een ontwerp. Na uw goedkeuring stellen we een prijsindicatie op en vervolgens een definitieve offerte.

Stap 3: Productie en afstemming

Na uw akkoord starten we de productie in onze meubelmakerij. Gedurende het proces houden we u op de hoogte van vorderingen en bespreken we details zoals maatvoeringen, kleur, materialen en stijlen.

Dorst Meubel staat voor u klaar

  • Van kast tot compleet interieur
  • Perfect op maat gemaakt
  • In elke stijl mogelijk
  • Persoonlijke service
  • Vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Meubelmaker in Zwolle: Dorst Maatmeubel

Of u nu een prachtige, unieke keuken of tafel wilt, bij de meubelmaker in de omgeving van Zwolle – Dorst Maatmeubel – zit u goed. Wij streven ernaar om van uw droom werkelijkheid te maken. Dit gaat gepaard met onze persoonlijke service, zodat u precies weet hoever we zijn met uw interieur. Wij bieden voor al uw vragen de optimale oplossing. Creativiteit en veelzijdigheid nemen wij mee in onze strategie.

Ook hebben wij verschillende soorten stijlen in onze portfolio zitten. Zo geven wij altijd persoonlijk advies over wat het beste bij uw huis, maar ook bij uw wensen past. Uw huidige meubels komen dan ook beter uit in het nieuwe interieur. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw wensen. Als meubelmaker zijn wij ook in te zetten in Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Ede en Veenendaal. Ook verzorgen wij interieurbouw in Arnhem en Apeldoorn.

Neem contact op met de meubelmaker in Zwolle

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor meubels op maat? Dan nodigen wij uit voor een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Hier kunnen we alle mogelijkheden bespreken en u informeren over ons aanbod. Het belangrijkste voor ons is dat uw wensen centraal staan bij het realiseren van uw nieuwe interieur. Heeft u andere vragen over onze diensten of wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar ons telefoonnummer 055 84 35 117. of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Waar werkt een meubelmaker?

De meubelmaker werkt in een meubelmakerij of een meubelfabriek. In een meubelmakerij maakt de meubelmaker op kleine schaal meubels, binnen een meubelfabriek is dit op veel grotere schaal: er worden zelfs meubelseries gemaakt. De meubelmaker kan als ZZP’er of freelancer werken, maar u komt ze ook tegen in loondienst.

Wat moet u doen meubelmaker te worden?

Meubelmaken is pure vakmanschap. Om meubelmaker te worden, is er op het MBO een opleiding om Allround- of Ontwerpend meubelmaker te worden. Ook zijn er op MBO-niveau de opleidingen Machinaal houtbewerker en (Scheeps)interieurbouwer. Om u verder te ontwikkelen als meubelmaker, kunt u op HBO-niveau kiezen voor de opleidingen Technische bedrijfskunde, Bouwkunde of Industrieel product ontwerpen.

Echter is het ook mogelijk om omgeschoold te worden tot meubelmaker. In dit geval leert en werkt u tegelijkertijd binnen een meubelfabriek. Ook komt het vaak voor dat meubelmaken binnen een familie wordt doorgegeven.

Wat betekent meubelmaker?

Een meubelmaker vervaardigt verschillende meubels op maat. Aan wat voor meubels u kunt denken? Kasten, tafels en bedden zijn enkel een greep van de meubels die een meubelmaker maakt. De  meubelmaker maakt meubels volgens een bestaand ontwerp of heeft zelf het ontwerpen in de hand. Daarnaast werkt hij of zij vaak in opdracht van een opdrachtgever of op eigen initiatief. Meubelmakers beschikken over het algemeen over een eigen atelier of werkplaats.

Wat is het verschil tussen timmerman en meubelmaker?

Het voornaamste verschil tussen een timmerman en meubelmaker, is dat de timmerman in de sector Bouw werkt. De meubelmaker heeft een sterke focus op het ontwerpen, vervaardigen en afwerken van meubels en dit doet hij of zij in de sector Architectuur & Design. Een uniek design, mooie afwerking en hoge kwaliteit is waar een meubelmaker voor gaat wat betreft interieurbouw.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen