Scroll down

Meubelmaker Zwolle: Dorst Maatmeubel

Meubelmaker in Zwolle gezocht? Dan zit u bij meubelmakerij Dorst Maatmeubelen helemaal goed.
U wilt graag interieur met uitstraling die past bij uw wensen past. Wij ontwerpen uw meubelen, kasten of de gehele keuken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en maken van uw droom interieur werkelijkheid. Neem nu eenvoudig contact met onze meubelmakerij op.

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Dorst Meubelen staat voor u klaar

  • Van kast tot compleet interieur
  • Perfect op maat gemaakt
  • In elke stijl mogelijk
  • Persoonlijke service
  • Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan onze portfolio.

Portfolio bekijken

Van dromen naar werkelijkheid

Onze meubelmakerij is de specialist in maatwerk. Wij zijn onder andere werkzaam in Zwolle en komen daarom ook graag naar u toe voor een persoonlijke afspraak. Hier bespreken wij uw wensen voor het interieur. Gaat het om een specifieke kast, keuken of een geheel interieur? Wij kunnen het maatwerk voor uw leveren. Samen bespreken we de ideeën en maken we een ontwerp. Daarna maken we een prijsindicatie en tot slot, wanneer alles naar wens is, maken we een definitieve offerte. Als de meubelmaker in Zwolle houden wij u op de hoogte van alle vorderingen. Zo bespreken we alle maatvoeringen, kleur, materialen en stijlen met u af. Na het akkoord van de offerte gaan wij aan de slag met de productie in onze meubelmakerij.

Een interieur op maat

Vanwege het vele maatwerk is interieurinrichting vaak een grote uitdaging. Vooral als u echt iets unieks wilt en dat niet zomaar te koop is. Dan kunt altijd terecht bij de meubelmaker in Zwolle: Dorst Maatmeubelen. Wij maken voor u een unieke keuken of een geheel nieuw interieur. Wij leveren echt maatwerk af, die voldoet aan al uw wensen en verlangens. Uw meubels zorgen voor een uniek en persoonlijk interieur. Wij gebruiken als basis de hoogste kwaliteit hout. Ook hebben we beschikking over glas, RVS, staal en andere materialen waarmee we uw droom werkelijkheid kunnen maken. Neem nu eenvoudig contact op met onze meubelmakerij, wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Meubelmaker Zwolle: Dorst Maatmeubelen

Of u nu een prachtige, unieke keuken of tafel wilt. Bij de meubelmaker Zwolle: Dorst Maatmeubel zit u goed. Wij streven er naar om van uw droom werkelijkheid te maken. Dit gaat gepaard met onze persoonlijke service, zodat u precies weet hoever we zijn met uw interieur. Wij bieden voor al uw vragen de optimale oplossing. Creativiteit en veelzijdigheid nemen wij mee in onze strategie. Ook hebben wij verschillende soorten stijlen in onze portfolio zitten. Zo geven wij altijd persoonlijk advies wat het beste bij uw huis, maar ook bij uw wensen past. Uw huidige meubels komen dan ook beter uit in het nieuwe interieur. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw wensen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, of stuur ons een bericht. Wij staan graag voor uw klaar om uw wensen te bespreken. Heeft u direct al vragen? Bel dan ons telefoonnummer:055 84 35 117.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen