Scroll down

Meubelmaker Zwolle gezocht?

Dorst Maatmeubel ontwerpt en bouwt meubels en interieur op maat. Hiermee is Dorst Maatmeubel dé meubelmaker van Zwolle. U wilt graag interieur met uitstraling die past bij uw persoonlijkheid. Wanneer u op zoek bent naar een uniek intererieur dan heet Dorst Maatmeubel u van harte welkom. Dé meubelmaker in Zwolle en omstreke pakt uw wens met beide handen aan.

Meubelmaker Zwolle: klasse, detail en exclusief maatwerk

De inrichting van een interieur vormt in veel gevallen een enorme uitdaging. Vooral als u dat wat u wilt hebben niet kunt vinden. Bijvoorbeeld een unieke keuken of een bijzondere kast qua afmetingen. Dorst Maatmeubel is de meubelmaker in de omgeving van Zwolle die u voorziet in al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw meubels worden stuk voor stuk prachtige toevoegingen aan uw interieur.Voor onze meubels maken we gebruik van hout, glas, RVS, staal en alles wat u wenst: uw wensen staan centraal.

Werkwijze Meubelmaker Zwolle

Een interieur op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Meubelmaker Zwolle: Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij u en uw woning.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen