Kledingkasten

Scroll down

Kledingkasten

Of u nu een ingebouwde wandkast, een complete inloopkast voor een uitgebreide schoenencollectie of een grote ladekast wilt: bij Dorst Maatmeubel kunnen we voldoen aan iedere specifieke wens voor kledingkasten op maat. We bekijken de beschikbare ruimte in uw huis en luisteren naar uw wensen en eisen om op die manier de kledingkast te ontwikkelen die perfect in uw slaapkamer past.

Kledingkast op maat

Heeft u al eigen ideeën over de perfecte kledingkast op maat? Bespreek uw wensen dan eens met Dorst Maatmeubel. Wij inspireren u graag en brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden in uw woning voor een mooi op maat gemaakte kledingkast. Ingebouwd of een compleet nieuwe, losstaande kast perfect in de stijl van uw slaapkamer: wij leveren exclusief maatwerk. Dorst Maatmeubel let niet alleen om de vormgeving van het meubel, maar tevens op de juiste verhoudingen van het meubel. Voor kledingkasten op maat komt u bij Dorst Maatmeubel. Uw op maat gemaakte kledingkast wordt volledig door ons ontworpen, gemaakt en geplaatst.

Optimaal de ruimte benutten

Bij Dorst Maatmeubel zijn de mogelijkheden voor kledingkasten op maat eindeloos. Elke hoek waarvan u wellicht denkt dat het verspilde ruimte is, daarvan kunnen wij de ruimte alsnog benutten met een op maat gemaakte kledingkast. Alles wat wij op maat maken, sluit perfect aan op de ruimte waarin de kledingkast geplaatst wordt. Hierdoor zult u altijd optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. En in het geval van een kledingkast is dat alleen maar heel erg prettig.

Bent u nieuwsgierig geworden? Hieronder ziet u enkele kledingkasten die we reeds ontworpen en geplaatst hebben. Klik op één van onderstaande foto’s om meer foto’s te bekijken van de kledingkast.