Interieur op maat

Scroll down

Interieur op maat

Een meubel op maat laten maken is in vele situaties de perfecte oplossing. Wilt u bijvoorbeeld meer kastruimte, maar ontbreekt het u aan ruimte in huis? Of droomt u over een uniek en perfect meubel voor in uw keuken, dat u nog nergens anders gevonden heeft? Dan is Dorst Maatmeubel er voor u om uw meubelwensen te realiseren.

Al het werk dat wij verrichten is exclusief maatwerk. We luisteren goed naar uw wensen en verlangens en combineren dit met de mogelijkheden die de ruimte ons biedt. Een uitdaging die wij graag aan gaan! Voor alles wat we maken gebruiken we hout als basis. Daarnaast maken we gebruik van glas, rvs en staal. Hierbij is alles mogelijk. Uw wensen staan centraal en ieder project is uniek.

Niet voor niets hebben al vele mensen hun woonwensen aan ons overgelaten. Dankzij onze brede ervaring, expertise en passie voor het vak zijn we meubelspecialist in hart en nieren. Schroom dus niet om eens contact met ons op te nemen als u benieuwd bent naar de mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten om uw droomwensen werkelijkheid te laten worden!

Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen