Kamer ensuite

Scroll down

Kamer ensuite

Met een kamer ensuite kunt u van een grote ruimte, twee compactere en sfeervolle ruimtes maken. Met een kamer ensuite gebeurt dit op een stijlvolle en praktische manier. U kunt hierbij kiezen uit verschillende mogelijkheden, zo kunt u gaan voor één of twee kamer en suite deuren en heeft u de keuze om dit te combineren met extra kastruimte. Wij gaan graag samen met u, op zoek naar de beste oplossing voor uw ruimte en maken uw kamer en suite op maat. Wilt u een beeld krijgen van wij kunnen met bijvoorbeeld ensuite deuren? Bekijk dan de onderstaande foto’s van ons eerdere werk.

Kamer en suite op maat

Een kamer en suite is maatwerk, het hoeft dan ook zeker niet altijd om een enorme ruimte te gaan. Ook wanneer u een kleinere ruimte wilt opdelen in twee praktische ruimtes, kan dit worden gedaan met kamer en suite deuren. Er hoeft namelijk niet altijd gekozen te worden voor ensuite deuren in combinatie met extra kastruimte. Dorst Maatmeubel maakt dan ook uw kamer en suite op maat, én plaatst wanneer gewenst ook alleen kamer en suite deuren.

Onze werkwijze

Wij komen graag bij u langs om te kijken welke mogelijkheden er zijn om bij u een kamer ensuite te plaatsen. Samen met u zullen we een ontwerp maken dat bij uw huis en wensen past. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte zullen wij beginnen met productie bij ons in de meubelmakerij. Wanneer uw kamer en suite op maat klaar is zullen wij deze vakkundig bij u thuis installeren.