Scroll down

Meubelmaker in Veenendaal

Bent u op zoek naar een meubelmaker in Veenendaal? Wanneer u persoonlijke meubels helemaal naar eigen wens laat ontwerpen maakt u echt iets bijzonders van uw interieur. Dorst Maatmeubel zorgt voor detail en klasse in uw meubels. Zo bent u bij ons verzekerd van exclusief maatwerk dat in alle mogelijke stijlen aansluit bij uw interieur. Wij vinden het belangrijk om uw wensen en persoonlijkheid toe te passen in uw meubels, zodat deze perfect passen in uw interieur.

Met een divers aanbod van verschillende nieuwe keukens op maat en nieuwe wandmeubelen: wij staan voor u klaar. Onze meubelmaker in Veenendaal en omgeving ontwerpt en bouwt compleet naar uw wensen de meubels voor u. Zo kunt u snel gaan genieten van uw prachtige, persoonlijke en unieke meubel.

Meubelmaker in Veenendaal: gericht op uw wensen

Uw interieur moet aanvoelen als een fijne omgeving. Het is dan ook erg belangrijk dat er goed wordt geluisterd naar uw wensen. Tijdens het ontwerp- en bouwproces heeft u met uw persoonlijke meubelmaker in Veenendaal veel persoonlijk contact, zodat we precies weten wat we van elkaar mogen verwachten. Wij adviseren u gedurende dit proces ook over kleuren en uw huidige interieur. Zo komen wij samen tot een perfect ontwerp.

Exclusief maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat we uitsluitend exclusief maatwerk leveren. Hierdoor heeft u extra lang plezier van uw nieuwe meubels. Doordat uw nieuwe meubel op maat gemaakt is, wordt het een perfecte toevoeging voor uw huidige interieur. Wat handig is om te weten, is dat wij als basis voor onze meubels altijd hout gebruiken. Daarnaast beschikken wij over diverse andere materialen, zoals: glas, RVS, staal en nog veel meer. Ook in de materiaal- en kleurkeuze kijken wij naar uw wensen.

Vind de juiste meubel bij Dorst Maatmeubel

Als meubelmaker in Veenendaal en omgeving vinden wij het belangrijk dat u voor al uw persoonlijke meubels bij Dorst Maatmeubel terecht kunt. Daarom bestaat ons aanbod uit meubels voor iedere ruimte. Of u op zoek bent naar een meubel voor in de woonkamer, keuken, werkkamer, kantoor, badkamer, slaapkamer of een compleet nieuw interieur, Dorst Maatmeubel regelt het voor u.

Persoonlijke inrichting realiseren

Naast het op maat maken van kwalitatieve meubels denken wij ook graag mee met de complete inrichting van uw huis, kantoor of winkel. Doordat u uw wensen en voorkeuren aangeeft over de meubels, zijn wij in staat om de gewenste ruimte een persoonlijke smaak te geven. Zo maken wij de meubels in verschillende stijlen. Of uw voorkeur bij een klassieke, moderne, retro of een andere stijl ligt, wij zorgen voor een eindresultaat dat aansluit bij de wensen en voorkeuren die u heeft. Hierdoor kunt u uw favoriete werk- of woonplek helemaal naar eigen wens inrichten en wordt het echt een persoonlijke plek.

Onze werkwijze: persoonlijk gesprek

Voordat u met ons in zee gaat, bent u wellicht benieuwd hoe wij te werk gaan. Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen met onze meubelmaker in Veenendaal kunt bespreken. We kijken hierbij naar uw verwachtingen en onze specialisten adviseren u op het gebied van kleur en uitstraling ten opzichte van uw huidige interieur. Door onze ervaringen van de afgelopen jaren leveren wij vervolgens voorbeelden aan en komen wij met verschillende ideeën tot er een ontwerp ontstaat waar u enthousiast van wordt. Hierdoor krijgt u een idee hoe uw droommeubel eruit komt te zien.

Het proces: maatvoering, materiaal en kleuren

Op basis van deze schets en de prijsindicatie kunt u vervolgens akkoord geven. Wanneer u akkoord gaat, wordt de order definitief gemaakt en wordt het proces in werking gezet. In een nieuw gesprek gaan wij de maatvoering bespreken en een keuze maken voor het materiaal en de kleuren die compleet aansluiten bij uw wensen. Wanneer u helemaal tevreden bent over het eindresultaat van uw nieuwe meubel, wordt er een planning gemaakt. Vervolgens wordt er gestart met de productie van de nieuwe op maat gemaakte meubel, bijvoorbeeld een kast op maat in Apeldoorn. Het enige dat u daarna nog hoeft te doen is te genieten van uw nieuwe op maat gemaakte meubel.

Neem contact op met Dorst Maatmeubel

Wilt u meer informatie over onze meubelmaker in Veenendaal en omgeving? Of heeft u vragen over ons exclusieve maatwerk? Neem dan contact met ons op. Via onderstaande buttons kunt u een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek aanvragen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Dorst Maatmeubel. Mocht u ons liever bezoeken in Arnhem of Ede, Apeldoorn, Arnhem of Zwolle. dan verwelkomen wij u daar graag. Naast meubels maken doen wij aan interieurbouw in Apeldoorn en Arnhem.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen