Scroll down

Meubelmaker Veenendaal

Pas persoonlijkheid toe in uw interieur door middel van op maat gemaakte meubels. Onze meubelmaker in Veenendaal en omgeving helpt u daar graag bij. Dorst Maatmeubel zorgt voor detail en klasse in uw meubels. Zo bent u verzekerd van exclusief maatwerk, dat staat pas prachtig in uw interieur! Wij vinden het belangrijk om uw wensen en persoonlijkheid toe te passen in uw meubels, zodat deze perfect passen in uw interieur. Of het nu gaat om een nieuwe keuken op maat, of om een wandmeubel: wij staan voor u klaar! Onze meubelmaker in Veenendaal en omgeving ontwerpt en bouwt de meubels voor u, compleet naar uw wensen. Zo kunt u snel gaan genieten van uw prachtige meubel!

Meubelmaker Veenendaal: gericht op uw wensen!

Uw interieur moet aanvoelen als een fijne omgeving. Het is dan ook erg belangrijk dat er goed wordt geluisterd naar uw wensen. Tijdens het ontwerp- en bouwproces hebben wij veel persoonlijk contact, zodat wij precies weten wat u van ons verwacht. Wij adviseren u gedurende dit proces ook over kleuren en uw huidige interieur. Zo komen wij samen tot een perfect ontwerp. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk, waar u lang plezier van zult hebben. Uw nieuwe meubel wordt een perfecte toevoeging voor uw huidige interieur. Wat handig is om te weten, is dat wij als basis voor onze meubels altijd hout gebruiken. Daarnaast beschikken wij over diverse andere materialen, zoals glas, RVS, staal en nog veel meer. Ook in de materiaal- en kleurkeuze kijken wij naar uw wensen!

De werkwijze van Dorst Maatmeubel

Voordat u met ons in zee gaat, wilt u wellicht weten hoe onze werkwijze is. Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen met onze meubelmaker in Veenendaal kunt bespreken. We kijken hierbij naar uw verwachtingen en wij adviseren u op het gebied van kleur en uitstraling ten opzichte van uw huidige interieur. Vervolgens komen wij met verschillende ideeën tot er een ontwerp ontstaat. Op basis van deze schets en de prijsindicatie kunt u vervolgens akkoord geven. Wanneer u akkoord gaat, wordt de order definitief gemaakt en wordt het proces in werking gezet. In een nieuw gesprek gaan wij de maatvoering bespreken en een keuze maken voor het materiaal en de kleuren. Wanneer alles duidelijk is, gaan wij een planning maken en wordt er gestart met de productie. Daarna kunt u heerlijk gaan genieten van uw nieuwe meubel!

Neem contact op met Dorst Maatmeubel

Wilt u meer informatie over onze meubelmaker in Veenendaal en omgeving? Of heeft u vragen over ons exclusieve maatwerk? Neem dan contact met ons op! Via onderstaande buttons kunt u een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek aanvragen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Dorst Maatmeubel!

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen