Scroll down

Meubelmakerij Arnhem

Zoekt u naar een meubelmakerij in Arnhem? Meubels op maat laten maken vereist nauwkeurigheid en vakwerk. Meubelmakerij Dorst Maatmeubel in Arnhem ontwerpt en bouwt meubels naar uw wensen. Wij zijn de meubelmakerij van Arnhem en omstreken. Wij zorgen voor klasse, gedetaileerd en exclusief maatwerk. Wij doen waar wij goed in zijn.

Meubelmakerij Arnhem, dat is pas vakwerk

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral wanneer u iets graag wilt hebben maar dit niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is de meubelmakerij uit de omgeving van Arnhem. Wij voorzien al uw wensen. Denk aan een unieke keuken of een bijzondere kast voor in de keuken of woonkamer. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw meubels worden stuk voor stuk prachtige toevoegingen aan uw interieur. Door gebruik te maken van excentriek hout kunnen wij voor de mooiste meubels op maat laten maken. Daarnaast hebben we beschikking over glas, RVS, staal en alles wat u in uw hoofd heeft: uw wensen staan bij ons centraal.

Werkwijze Meubelmakerij Arnhem

Een interieur op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij. Wij zijn gespecialiseerd in kasten op maat in Apeldoorn.

Meubelmakerij Arnhem: Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons om uw wensen te bespreken. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw persoonlijkheid! Komt u niet uit regio Arnhem, dan kunt u ook bij ons terecht in Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Veenendaal en Zwolle. Daarnaast verzorgen wij interieurbouw in Arnhem en Apeldoorn.

Dorst Maatmeubel zorgt voor klasse, detail en exclusief maatwerk. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen