Scroll down

Meubelmaker in Amersfoort gezocht?

Bent u op zoek naar een meubelmaker in Amersfoort? Als u meubels op maat wilt laten maken moet u eigenlijk naar een meubelmakerij. Op deze plek creëren ze nog ambachtelijk vakmanschap. U krijgt prachtige, rauwe meubels die perfect op maat zijn gemaakt in uw gewenste stijl. Wij zijn zo’n meubelmakerij in de buurt van Amersfoort: Dorst Maatmeubel.

Professionele meubelmaker in Amersfoort

  • Van kast tot compleet interieur
  • Perfect op maat gemaakt
  • In elke stijl

Wilt u iets nieuws toevoegen aan uw interieur? Een meubel die geheel naar uw wensen is ontworpen en gemaakt? Dit kunt u laten doen door een meubelmaker in Amersfoort. U bent vrij om een afspraak met ons te maken. We kunnen vrijblijvend uw wensen bespreken en u meer informatie geven.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Exclusief en klasse maatwerk

Het inrichten van een nieuw interieur of een bestaand interieur restylen vergt veel energie. Dit geldt al helemaal als u op zoek bent naar een bepaald meubelstuk, maar deze nergens te vinden is. Dan biedt een meubelmaker in Amersfoort de oplossing. Wij realiseren voor u het meubelstuk dat u voor ogen heeft. We leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens.

Uw meubels worden stuk voor stuk prachtige toevoegingen aan uw interieur. Als basis van onze meubels gebruiken wij hout. Daarnaast hebben we de beschikking over glas, RVS en staal.

Hoe wij werk te gaan

Als u contact opneemt met onze meubelmakerij te Amersfoort gaan we bij concrete interesse met elkaar in gesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we geboeid naar uw wensen en ideeën. Op basis van dit gesprek komen wij met een ontwerp. Daarnaast geven we ook een prijsindicatie. Als u het eens bent met het prijsvoorstel, maken wij een definitieve offerte voor u op.

Vervolgens brengt de meubelmaker een bezoek aan u thuis in Amersfoort. Zodat we de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u kunnen bespreken. Na akkoord van de definitieve offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij te Amersfoort.

Welke meubels creëren we in onze meubelmakerij?

In onze meubelmakerij maken we allerlei soorten meubels op maat. Wat dacht u bijvoorbeeld van een op maat gemaakte kast die tegen de schuine muur geplaatst kan worden. Of droomt u van unieke tafels die nergens anders te vinden zijn. Bij Dorst Maatmeubel laten we uw interieurwens uitkomen.

Maak een afspraak met u meubelmaker in Amersfoort

Maak een afspraak met onze meubelmaker in Amersfoort en samen bespreken we uw wensen. Wij adviseren graag wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels er volledig op zijn plaats zijn. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen