Scroll down

Meubelmaker Arnhem gezocht?

De Meubelmaker in Arnhem is Dorst Maatmeubel. Wij ontwerpen en bouwen meubels geheel op maat. Zo heeft u een persoonlijk en exclusief interieur die precies bij u past. Wij maken van uw droom interieur werkelijkheid. Neem nu eenvoudig contact met onze meubelmakerij op.

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Waarom u kiest voor Dorst Maatmeubel

  • Van kast tot compleet interieur
  • Perfect op maat gemaakt
  • In elke stijl mogelijk
  • Persoonlijke service
  • Vrijblijvende offerte

We hebben veel uiteenlopende projecten gehad? Bent hiernaar benieuwd? Bekijk dan eens onze portfolio.

Portfolio bekijken

Van gesprek naar ontwerp

Wij werken onder andere als meubelmaker in Arnhem. Wij, van Dorst Maatmeubelen, komen dan ook graag bij u langs om uw interieur te bespreken. Van kasten, tafels of gehele keukens, samen met u zitten wij graag rondom de tafel om van uw ideeën een ontwerp te maken. We maken als eerst een schets en een prijsindicatie. Als dit geheel naar wens is, wordt er een definitieve offerte gemaakt. Onze meubelmakerij zal alles met u bespreken. Van maatvoeringen tot kleur, van materiaal tot stijl. Wij zijn niet voor niets de meubelmakerij van Arnhem. Wij leveren echt maatwerk. Na het akkoord van de offerte, maken wij een planning en gaat de productie van start in onze meubelmakerij.

Ga voor een exclusief interieur

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral wanneer u iets wilt hebben maar dit niet zo snel kunt vinden. Denk aan een unieke keuken of een bijzondere kast. Hier komt echt maatwerk bij kijken. Dorst Maatmeubel is de meubelmaker in Arnhem die u voorziet in al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw meubels worden stuk voor stuk een prachtige toevoegingen aan uw interieur. Als basis van onze meubels gebruiken wij hout. Daarnaast hebben we beschikking over glas, RVS, staal en alles wat u maar kunt bedenken: uw wensen staan centraal! Neem eenvoudig contact op met onze meubelmakerij, wij helpen u graag verder

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Meubelmaker Arnhem: Dorst

Maatwerk zit in ons bloed. Wij maken voor u de prachtigste keukens, kasten, tafels of het hele interieur. Ons streven is van uw droom werkelijkheid te maken. Dit doen we dan ook met onze persoonlijke service. Voor elk vragen hebben wij de optimale oplossingen. We gaan voor creativiteit veelzijdigheid. Of jouw ontwerp nu modern of klassiek is. Wij zijn thuis in verschillende stijlen. Bekijk bijvoorbeeld eens ons portfolio. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw wensen

Contact

Maak nu eenvoudig een afspraak, zodat we uw wensen kunnen gaan bespreken. Vul eenvoudig het contact formulier in of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Telefonisch zijn we ook bereikbaar, als u direct vragen heeft: 055 84 35 117.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen