Scroll down

Meubelmaker in Arnhem

Meubelmaker in Arnhem gezocht, voor bijvoorbeeld het ontwerpen van een servieskast of maat, of een verandering van het gehele interieur? Maak kennis met Dorst Maatmeubel. Wij ontwerpen en bouwen meubels geheel op maat, waardoor u geniet van een persoonlijk en exclusief interieur dat precies bij u past. Wij maken van uw droom interieur werkelijkheid, door alle meubelen op maat voor u te vervaardigen. Neem nu eenvoudig contact met onze meubelmakerij op en bespreek de mogelijkheden.

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Waarom kiezen voor een meubelmaker in Arnhem van Dorst Maatmeubel?

De voordelen van een meubelmaker in Arnhem zoals Dorst Maatmeubelen:

  • Van kast tot compleet interieur
  • Perfect op maat gemaakt
  • In elke stijl mogelijk
  • Persoonlijke service
  • Vrijblijvende offerte

Portfolio bekijken

Een meubelmaker inschakelen

Wanneer u een begin maakt aan de inrichting van uw huis, moet u rekening houden met een aantal verschillende factoren die een bijdrage leveren aan de sfeer. Het is immers van groot belang dat u een interieur kiest waarin u zich geheel op uw gemak voelt. Denk hierbij aan accessoires, maar ook een kleuren, attributen en stoffering. Maar ook de meubels zijn allesbepalend voor de sfeer. Het geheel van alle onderdelen vormen uw inrichting.

Wanneer u het niet lukt om zelf de juiste sfeer aan de inrichting te geven, biedt een meubelmaker in Arnhem uitkomst. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een meubel dat u nergens kunt vinden, kunnen wij u uit de brand helpen. Van een op maat gemaakte keuken in een door u zelf uitgekozen design, tot een groot meubel een speciaal formaat tot andere op maat gemaakte meubelen.

Van gesprek naar ontwerp

Wij werken onder andere als meubelmaker in Arnhem. Wij, van Dorst Maatmeubelen, komen dan ook graag bij u langs om uw interieur te bespreken. Van kasten, tafels of gehele keukens op maat, samen met u zitten wij graag rondom de tafel om van uw ideeën een ontwerp te maken. We maken als eerst een schets en een prijsindicatie. Als dit geheel naar wens is, wordt er een definitieve offerte gemaakt.

De meubelmaker die werkzaam is bij onze meubelmakerij zal alles met u bespreken. Van maatvoeringen tot kleur, van materiaal tot stijl. Wij zijn niet voor niets de meubelmakerij van Arnhem. Wij leveren echt maatwerk. Na het akkoord van de offerte, maken wij een planning en gaat de productie van start in onze meubelmakerij.

Ga voor een exclusief interieur op maat

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral wanneer u iets wilt hebben maar dit niet zo snel kunt vinden. Denk aan een unieke keuken of een bijzondere kast. Hier komt echt maatwerk bij kijken. Dorst Maatmeubel is de meubelmaker in Arnhem die u voorziet in al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens.

Uw meubelen worden stuk voor stuk een prachtige toevoegingen aan uw interieur. Als basis van onze meubels gebruiken wij hout. Daarnaast hebben we beschikking over glas, RVS, staal en alles wat u maar kunt bedenken: uw wensen staan centraal! Neem eenvoudig contact op met onze meubelmakerij, wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen Contact aanvragen

Meubelen naar wens

Maatwerk zit in ons bloed. Wij maken voor u de prachtigste keukens, kasten, tafels of het hele interieur. Ons streven is van uw droom werkelijkheid te maken. Dit doen we dan ook met onze persoonlijke service. Voor elk vragen hebben wij de optimale oplossingen. We gaan voor creativiteit en veelzijdigheid. Of jouw ontwerp nu modern of klassiek is. Wij zijn thuis in verschillende stijlen.

Bekijk bijvoorbeeld eens ons portfolio. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubelen en keukens die passen bij uw wensen.

Neem contact op met de meubelmaker in Arnhem

Benieuwd naar wat wij als meubelmaker in Arnhem in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen? Maak nu eenvoudig een afspraak, zodat we uw wensen kunnen gaan bespreken. Of heeft u een vraag over de mogelijkheden van interieurbouw in Arnhem interieurbouw in Arnhem? Vul eenvoudig het contactformulier in of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. Telefonisch zijn we ook bereikbaar, bel gerust naar 055 84 35 117

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen