Kast op maat Arnhem

Scroll down

Kast op maat Arnhem

Op zoek naar een prachtige kast op maat in Arnhem, die helemaal naar uw wensen is ontworpen? Dan kunt u terecht bij Dorst Maatmeubel! U vindt bij ons kasten die helemaal naar uw eisen op maat gemaakt kunnen worden, zodat de kast helemaal bij uw interieur past. Heeft u iets gezien op internet of tv wat u helemaal geweldig vindt, zoals een kledingkast op maat? Dan kunnen wij het in de meeste gevallen voor u op maat maken. Ook wanneer u bijvoorbeeld hoge muren heeft is een op maat gemaakte kast prachtig in uw interieur. Standaard kasten hebben meestal ruimte over aan de zijkant of bovenkant, waardoor het rommelige staat in uw interieur. De kasten die wij maken zijn precies op maat voor de plek in uw woning.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Offerte aanvragen

Dorst Maatmeubel: uw kast op maat

Bij ons kunt u terecht voor de meeste diverse kasten op maat in Arnhem. Wanneer u een kast van Dost Maatmeubel heeft, heeft u altijd een kast die uniek is en die u nergens anders ziet. Een echt pronkstuk in uw woning! Bij ons heeft u altijd keuze uit verschillende materialen, zodat er altijd iets bij zit wat binnen uw smaak valt. Wij zorgen ervoor dat u een kast krijgt die naadloos aansluit bij uw woning.

Neem contact op voor een afspraak

Kunt u niet wachten om een prachtige kast op maat in Arnhem te hebben in uw woning? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en weten precies hoe ze aan uw wensen kunnen voldoen. Wanneer u andere vragen heeft, of meer informatie wilt over onze diensten kunt u ook contact met ons opnemen. Ons team staat voor u klaar! Ook voor een kast op maat in Apeldoorn kunt u bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen