Interieurbouw in Zwolle

Scroll down

Interieurbouw in Zwolle

Interieurbouw in Zwolle uitbesteden?

Interesse in interieurbouw in Zwolle? Neem dan een deskundige interieurbouwer van Dorst Maatmeubel in de arm. Wij zien het iedere keer weer als een enorm uitdaging om uw verwachtingen compleet te overtreffen. Doordat wij al jarenlang werkzaam zijn in dit vak, weten wij als de beste hoe we een interieur creëren dat compleet aan uw voorkeuren en behoeften voldoet. Een prachtig interieur dat uw persoonlijkheid weerspiegelt. Zoekt u een kast of boekenkast op maat, of wilt u uw badkamer en keuken veranderen? Middels interieurbouw creëren we samen het interieur waar u altijd al van droomde. Neem contact op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor interieurbouw in Zwolle door Dorst Maatmeubel?

De voordelen op een rij:

 • Van kast tot compleet interieur
 • Perfect op maat gemaakt
 • In elke stijl

Realiseren van het droominterieur middels interieurbouw

Voor de ene persoon is het realiseren van het droominterieur in Zwolle makkelijker dan voor de ander. U heeft immers een bepaalde smaak op het gebied van interieur en weet wat u mooi vindt en wat niet. Maar hoe wordt uw interieur één mooi geheel? Daar helpen wij van Dorst Maatmeubel u graag bij! Ons doel? U versteld laten staan van het feit dat wij uw verwachtingen compleet overtreffen middels onze interieurbouw in Zwolle. Hierbij spelen de elementen kleur, licht, wooncomfort, meubels en functionaliteit een zeer grote rol. Een ervaren interieurbouwer zorgt er middels interieurbouw in Zwolle met veel liefde en passie voor dat deze elementen op elkaar afgestemd zijn.

Maatwerk meubel

Het kiezen van een bepaald meubel kan heel erg lastig zijn. Om die reden vormt het realiseren van de juiste interieurinrichting vaak voor kopzorgen. Het kan voorkomen dat u een meubel wilt aanschaffen, maar dat u maar niet weet welk meubelstuk dat exact moet zijn. Lastige situatie. In dat geval is het raadzaam om deskundige hulp in te schakelen van een ervaren interieurbouwer. Wij leveren een houten meubelstuk op maat, dat vervolgens precies naar wens kan worden afgewerkt. Heeft u voorkeur voor een kast of tafel die afgewerkt is met glas, of heeft u voorkeur voor RVS of staal? We zijn benieuwd naar uw ideeën en realiseren uw dromen graag in onze meubelmakerij.

Verschillende soorten meubelen

Wij kunnen verscheidene meubelen voor u ontwerpen, produceren in onze meubelmakerij en monteren. Zowel voor zakelijke klanten, als voor particuliere klanten. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen, produceren en monteren van:

 • Wandmeubelen
 • TV meubelen
 • Kamer ensuite
 • Werkkamer
 • Kledingkasten
 • Badkamermeubelen
 • Diversen
 • Keukens

Kast op maat

Heeft u een schuine muur in huis en kunt u maar geen kast vinden die perfect aansluit op de muur? Of heeft u hoge muren in huis en vindt u in de reguliere meubelwinkels geen hoge kast? Dan kunt u kiezen voor een kast op maat in Zwolle van Dorst Maatmeubel. Zodoende heeft u een unieke kast die niemand anders heeft en benut u de ruimte optimaal! Wij zijn gespecialiseerd in meubelen op maat en staan klaar om uw wensen te realiseren. Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal!

Boekenkast

Een boekenkast geeft de ruimte veel sfeer en is ook nog eens multifunctioneel. U kunt er boeken in zetten met kaften in allerlei kleuren, voor een speels effect. Maar u kunt er ook allerlei andere accessoires in opbergen. De open kast vertelt iets over uw smaak en persoonlijkheid, dus is het een goed idee om een boekenkast op maat te laten maken nabij Zwolle die compleet bij u past. Compleet naar uw wens. In de kleur, stijl en maat die u wenst.

Werkwijze

We hanteren een bepaalde werkwijze. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we een gesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en ideeën, zodat we tot een ontwerp komen. Vervolgens leggen we een schets en een prijsindicatie aan u voor. Zijn de schets en de prijs naar wens? Dan stellen we een definitieve offerte op. Vervolgens komt de interieurbouwer bij u langs voor het bespreken van de juiste kleuren, materiaalkeuzes en maatvoeringen. Gaat u akkoord met de offerte die we opgesteld hebben? Dan maken we een planning en starten we met de productie van de verschillende meubelen. De meubelen worden stuk voor stuk vervaardigd in onze eigen meubelmakerij in Apeldoorn.

Ervaren interieurbouwers

De interieurbouwers die werkzaam zijn bij onze meubelmakerij, zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels uit hout. Bovendien beschikken ze over de juiste certificeringen en hebben ze een gedegen opleiding afgerond, waardoor u verzekerd bent van vakwerk van een echte vakman. Dankzij jarenlange ervaring en kennis, zijn zij in staat om maatwerk te leveren. Echter zijn we u niet alleen van dienst met meubels zoals tafels en kasten, maar ook met zakelijke meubels zoals speciale kasten, recepties en balies.

Interieurbouw in Zwolle van A tot Z

We bieden complete service aan en staan u van A tot Z bij. Hoe? We ontwerpen, produceren én monteren het meubelstuk dat bij ons in bestelling is. Op deze manier hoeft u nadat het meubel geleverd is, niet zelf meer aan de slag met een schroevendraaier en een boor. Wij zetten het meubelstuk op vakkundige wijze voor u in elkaar. Op deze manier bent u gegarandeerd van een meubelstuk dat op de juiste manier in elkaar is gezet.

Schakel ons in voor interieurbouw in Zwolle

Ziet u uw nieuwe kast op maat al pronken in de woonkamer? Of kunt nu niet wachten om te koken in de nieuwe op maat gemaakte keuken? Schakel dan direct onze deskundige hulp in van een meubelmaker in Zwolle. Wij maken deze fantasie realiteit! Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u meer!

U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen naar 055 84 35 117 of een e-mail te sturen naar info@dorstmaatmeubel.nl. U kunt ook altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken waarin we de mogelijkheden bespreken, of informeren naar voor interieurbouw Deventer of interieurbouw in Apeldoorn. Wat zijn uw dromen op interieurgebied? We zijn benieuwd naar uw ideeën.

We zijn naast als meubelmaker in Zwolle, ook werkzaam als Zwolle
meubelmaker in Arnhem, Apeldoorn en meer steden in de regio.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

 • Contactinformatie

 • Bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.