Scroll down

Meubelmaker Utrecht gezocht?

Wilt u iets bijzonders in huis en bent u op zoek naar meubels op maat? Een kast, keuken, badkamer of wellicht een geheel interieur? Meubels op maat laten maken door een meubelmaker bij u uit de omgeving is hiervoor de perfecte oplossing. Meubelmaker in Utrecht gezocht? Bij Dorst Meubelmaker bent u aan het juiste adres!

Meubelmaker Utrecht voorziet u in uw wensen

Interieurinrichting vormt in veel gevallen een enorme uitdaging. Vooral wanneer hetgeen dat u wilt hebben niet te vinden is. Denk aan een unieke keuken of een bijzondere kast. Dorst Maatmeubel is de meubelmaker uit de omgeving van Utrecht die u voorziet in al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw meubels worden stuk voor stuk prachtige toevoegingen aan uw interieur. Als basis van onze meubels gebruiken wij hout. Daarnaast hebben we beschikking over glas, RVS, staal en alles wat u wenst: uw wensen staan centraal.

Werkwijze Meubelmaker Utrecht

Een interieur op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Meubelmaker Utrecht: Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw persoonlijkheid!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen