Scroll down

Badkamermeubel op maat?

Bent u op zoek naar een badkamermeubel op maat? Herkent u het probleem met niet passende standaard kasten? Of bent u juist op zoek naar iets unieks? Een badkamermeubel op maat is hiervoor de perfecte oplossing. Dorst Maatmeubel voorziet u graag van passende meubels!

Badkamermeubel op maat gemaakt voor uw badkamer?

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging, ook in de badkamer. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt hebben, maar het model niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw badkamermeubel op maat wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur. Als basis voor onze meubels wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Dus geen problemen met vochtige ruimtes. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Een badkamermeubel op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Badkamermeubel op maat gemaakt door Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen met betrekking tot uw badkamermeubel op maat. Wij adviseren (op locatie) wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw badkamermeubel op maat volledig op zijn plek is. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die representatief zijn voor uw persoonlijkheid!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een badkamermeubel op maat of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen