Scroll down

Inloopkast op maat?

Wilt u een inloopkast op maat? Een bijzondere ruimte voorzien van een inloopkast, die precies op maat is zoals u hem in gedachten heeft? Maar heeft u hier geen tijd of geen kennis voor? Een inloopkast op maat is een van onze specialiteiten! Bij Dorst Maatmeubel bent u dus aan het juiste adres.

Een inloopkast op maat door Dorst Maatmeubel

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging, of het nu thuis is of op kantoor. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt, maar dit niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw inloopkast wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur. Als basis voor onze kasten wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we ook gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

  • Exclusief
  • Professioneel
  • Perfecte kwaliteit
  • Gebaseerd op uw wensen
Werkwijze

Een inloopkast op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Inloopkast op maat – afspraak maken of prijsopgave?

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen met betrekking tot het op maat maken van uw inloopkast. Wij adviseren (op locatie) wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw inloopkast op maat er volledig op zijn plaats valt. Van begane grond tot zolderverdieping: Dorst Maatmeubel maakt de inloopkast op maat die representatief is voor uw persoonlijkheid. U kunt ook bij ons terecht voor een kast op maat in Arnhem.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een inloopkast op maat of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen