Scroll down

Wandmeubel op maat?

Zoekt u een wandmeubel op maat? Op zoek naar een bijzonder wandmeubel op maat en wilt u deze graag aan uw interieur kunnen toevoegen? In veel huizen is er een probleem met kastruimte. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan voldoende kastruimte. Een unieke wandmeubel is een wandmeubel op maat van Dorst Maatmeubel. Een wandmeubel op maat is dé perfecte oplossing!

Een wandmeubel op maat passend bij uw interieur?

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt hebben, maar het meubel niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren exclusief maatwerk. Maatwerk houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en verlangens. Uw wandmeubel op maat wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur! Als basis voor onze wandmeubels wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Een wandmeubel op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Uw wandmeubel op maat bestellen kan bij Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw wandmeubel op maat er volledig op zijn plaats is. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt uw wandmeubel op maat die representatief is voor uw persoonlijkheid!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een wandmeubel op maat of maak een afspraak.

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen