Scroll down

Wandkasten op maat

Wilt u wandkasten op maat? Op zoek naar bijzondere wandkasten op maat en wilt u deze graag aan uw bestaande interieur kunnen toevoegen? In veel huizen is er een probleem met kastruimte. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan voldoende kastruimte. Is dat bij u ook het geval? Dorst Maatmeubel biedt u de perfecte oplossing: unieke wandkasten op maat.

Wandkasten op maat passend bij uw interieur?

Interieurinrichting vormt vaak een grote uitdaging, op kantoor of thuis. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt hebben, maar het meubel niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en heeft voor elke wens een oplossing. Wij leveren specifiek maatwerk. Maatwerk houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en verlangens. Communicatie tussen beide partijen vinden wij belangrijk. Uw wandkasten op maat worden een prachtige toevoeging aan uw interieur! Als basis voor onze wandkasten wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, bij ons staan uw wensen centraal.

Werkwijze

Wandkasten op maat zijn uniek en worden geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Wandkasten op maat laten maken kan bij Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen met betrekking tot uw wandkasten op maat. Wij adviseren (op locatie) wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw wandmkasten op maat er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt uw wandkasten op maat die representatief zijn voor uw persoonlijkheid!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor wandkasten op maat of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen