Scroll down

Receptiebalie op maat

Bent u op zoek naar een unieke receptiebalie op maat van de beste kwaliteit? Maak kennis met Dorst Maatmeubel. Wij ontwerpen en bouwen meubels en interieur op maat. Samen met u geven wij uw interieur de juiste uitstraling en persoonlijkheid. Deel uw wensen met deze ervaren meubelmaker en wij pakken deze met beide handen aan.

Op maat ontworpen receptiebalie

Een receptiebalie is het visitekaartje van uw bedrijf. Ze zijn er om uw bezoek een warm welkom te heten en bepalen in feite de sfeer. Laat uw receptiebalie daarom op maat ontwerpen door Dorst Maatmeubel. Met onze ruime ervaring en specialistische kennis kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Voor onze meubels maken we onder andere gebruik van hout, glas, RVS en staal. U kiest, wij voeren uit!

Onze werkwijze

Dorst Maatmeubel ontwerpt graag uw receptiebalie op maat. Hoe gaan wij te werk?

  • U maakt een afspraak met ons;
  • Wij maken een schets en geven een prijsindicatie;
  • Wanneer deze naar uw wens is maken we een definitieve offerte;
  • Dorst Maatmeubel komt bij u langs voor exacte maatvoeringen, materiaalkeuze en kleuren;
  • Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken wij een planning en wordt de productie gestart.
Ja, ik wil een receptiebalie op maat van Dorst Maatmeubel!

Schroom niet om contact op te nemen met Dorst Maatmeubel; wij horen graag wat uw wensen zijn. Wij zullen u adviseren over onder andere kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw receptiebalie op maat volledig op zijn plaats zal zijn. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen