Scroll down

Receptbalie op maat?

Dorst Maatmeubel ontwerpt en bouwt meubels en interieur op maat. Hiermee is Dorst Maatmeubel dé meubelmaker van Apeldoorn en omstreke. U wilt graag een receptbalie op maat die past bij uw persoonlijkheid en de omgeving waarin u zich prettig voelt. Wanneer u op zoek bent naar een uniek intererieur dan heet Dorst Maatmeubel u van harte welkom. Dé meubelmaker van Apeldoorn en omstreken pakt uw meubelwens met beide handen aan. Een receptbalie op maat is één van de vele specialiteiten van Dorst Maatmeubel.

Klasse, detail en exclusief: receptbalie op maat

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging in uw woonkamer, badkamer of toilet. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt hebben, maar het model niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw receptbalie op maat wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur. Als basis voor onze meubels wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Dus geen problemen met vochtige ruimtes. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Een receptbalie op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Receptbalie op maat gemaakt door Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen met betrekking tot uw receptbalie op maat. Wij adviseren (op locatie) wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubel volledig op zijn plek is. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die representatief zijn voor uw persoonlijkheid.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een receptbalie op maat of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen