Scroll down

Op maat gemaakte kasten gezocht?

Bent u op zoek naar op maat gemaakte kasten? Op zoek naar bijzondere kasten en die u graag aan uw interieur wilt toevoegen? Herkent u het probleem met kastruimte? Het ontbreekt bijvoorbeeld aan voldoende kastruimte of u bent op zoek naar een uniek model. Op maat gemaakte kasten zijn hiervoor een perfecte oplossing. Maak uw wensen aan ons kenbaar!

Op maat gemaakte kasten passend bij uw interieur?

Interieurinrichting vormt vaak een grote uitdaging. Vooral als u iets in uw hoofd heeft, maar deze kast niet zo snel kunt vinden. Op maat gemaakte kasten passend bij uw interieur zijn de oplossing. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren exclusief maatwerk. Maatwerk houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en verlangens. Uw kasten wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur! Als basis voor onze kasten wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Op maat gemaakte kasten zijn uniek en worden geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Op maat gemaakte kasten bij Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw op maat gemaakte kasten er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel maakt op maat gemaakte kasten die representatief zijn voor uw persoonlijkheid.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor op maat gemaakte kasten of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen