Scroll down

Meubelmakerij Utrecht

Bent u op zoek naar een meubelmakerij in Utrecht? Meubels op maat laten maken vereist nauwkeurigheid en vakwerk. Meubelmakerij Dorst Maatmeubel in Utrecht ontwerpt en bouwt meubels volledig naar uw wensen. Wij zijn dé meubelmakerij van Utrecht en omstreken. Wij zorgen voor klasse, gedetaileerd en exclusief maatwerk. Wij doen waar wij goed in zijn.

Meubelmakerij Utrecht, dat is pas vakwerk

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging. Vooral wanneer u iets wilt hebben maar dit niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is de meubelmakerij uit de omgeving van Utrecht. Wij voorzien in al uw wensen. Denk aan een unieke keuken of een bijzondere kast voor in de keuken of woonkamer. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw meubels worden stuk voor stuk prachtige aanvullingen aan uw interieur. Door gebruik te maken van excentriek hout kunnen wij voor de mooiste meubels op maat laten maken. Daarnaast hebben we beschikking over glas, RVS, staal en alles wat u in uw hoofd heeft: uw wensen staan bij ons altijd centraal.

Werkwijze Meubelmakerij Utrecht

Een interieur op maat is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Meubelmakerij Utrecht: Dorst Maatmeubel

Maak nu een afspraak en bespreek uw persoonlijke wensen. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubels er volledig op zijn plaats zijn. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt meubels die passen bij uw persoonlijkheid.

Dorst Maatmeubel zorgt voor klasse, detail en exclusief maatwerk. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen