Scroll down

Meubelmaker Bennekom

Komt u elke keer met een fijn gevoel thuis? Heeft u de juiste meubels in uw interieur staan? Wanneer u niet blij bent met uw interieur, of wanneer u nieuwe meubels nodig heeft, kan het inschakelen van een meubelmaker in Bennekom en omgeving een goede stap zijn. Met een meubelmaker van Dorst Maatmeubel weet u zeker dat uw meubels aansluiten op uw persoonlijkheid en uw wensen. Wij maken samen met u een ontwerp, waarin wij ons richten op uw wensen en de persoonlijkheid van u en uw gezin. Op deze manier kunnen wij een passend ontwerp maken van een meubel dat perfect in uw interieur past. Ga voor exclusief maatwerk met Dorst Maatmeubel!

Werkwijze meubelmaker Bennekom

Voorafgaand aan het maken van een afspraak, is het voor u natuurlijk prettig om te weten wat de werkwijze is van onze meubelmaker in Bennekom. Wij maken altijd eerst een persoonlijke afspraak met u. Tijdens dit gesprek lopen wij samen verschillende ideeën langs en komen wij zo tot een ontwerp. Hierbij letten wij ook op uw huidige interieur en adviseren wij u over kleuren en uitstraling. Op basis van de schets en de prijsindicatie kunt u vervolgens akkoord geven. Bij akkoord wordt de definitieve offerte gemaakt. Vervolgens maken wij nogmaals een afspraak, waarin wij dieper in gaan op de maatvoering, de kleurkeuze en de materiaalkeuze. Wanneer alles voor zowel u, als voor ons duidelijk is, wordt de productie in gang gezet. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw prachtige op maat gemaakte meubel!

Uw wensen in uw meubels

Het is belangrijk dat uw woonomgeving aansluit op uw persoonlijke wensen. Thuis komen moet ook echt voelen als een ‘thuis’. En hoe kan dat nou beter dan met op maat gemaakte meubels door een meubelmaker in Bennekom en omgeving? Wij zetten uw wensen om in een meubel. Dit kan zowel een op maat gemaakte keuken, als bijvoorbeeld een kast zijn. Wij houden rekening met uw ideeën en persoonlijke input. Met ons oog voor detail en klasse, creëren wij zo samen een prachtig meubel op maat. Dat is pas genieten en thuis komen in uw fijne interieur.

Stel uw vraag!

Heeft u vragen over ons exclusieve maatwerk? Of bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons een vraag te stellen! Wij adviseren u graag over onze diverse mogelijkheden. U kunt ook direct een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, of een offerte aanvragen voor een op maat gemaakt meubel. Hiervoor kunt u op onderstaande buttons klikken. Wij kijken uit naar uw reactie en onze meubelmaker in Bennekom gaat graag voor u aan de slag!

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen