Scroll down

Meubel op maat laten maken?

Wilt u een meubel op maat laten maken? Op zoek naar een bijzondere meubel en wilt u deze graag aan uw interieur kunnen toevoegen? In veel huizen is er een probleem met meubelruimte. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan voldoende meubelruimte of u bent op zoek naar een uniek model. Een meubel op maat laten maken is hiervoor de perfecte oplossing!

Een meubel op maat laten maken passend bij uw interieur?

Interieurinrichting kan een enorme uitdaging vormen. Vooral als u iets in uw hoofd heeft, maar dit meubel niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren exclusief maatwerk. Maatwerk houdt in dat wij luisteren naar uw wensen en verlangens. Uw meubel wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur! Als basis voor onze meubelen wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Een meubel op maat laten maken is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Uw meubel op maat laten maken kan bij Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw meubel op maat er volledig op zijn plaats is. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt uw meubel op maat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen