Klassieke keuken

Scroll down

Klassieke keuken

Houten keuken op maat

Een keuken is dé plek in huis voor samenzijn met elkaar. Samen de dag beginnen met een kop koffie, samen de dag eindigen door te koken en eten. Wanneer u van natuurlijke materialen en een klassieke uitstraling houdt, is een houten keuken op maat perfect voor u. Door het gebruik van prachtig hout en klassieke details, kunnen wij voor u een perfecte keuken op maat creëren. Dorst Maatmeubel staat bekend om exclusief maatwerk, gericht op detail en klasse. Dus wilt u genieten van een exclusieve, klassieke keuken? Kies dan voor een houten keuken op maat door Dorst Maatmeubel.

Houten keuken door Dorst Maatmeubel

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een houten keuken op maat. U heeft bijvoorbeeld een jaren 30 huis en wilt dit graag terug laten komen in de keuken. Of u heeft een modern huis, maar wilt van de keuken een warme en klassieke omgeving maken. Wij verwerken uw wensen en persoonlijkheid in uw interieur door middel van een keuken op maat. Tijdens een gesprek luisteren wij goed naar uw wensen, welke wij laten terugkomen in het ontwerp van uw keuken. U kunt tijdens dit gesprek ook een beeld krijgen van op maat gemaakte keukens door Dorst Maatmeubel. Zo weet u precies wat u graag zou willen in uw droomkeuken.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor uw houten keuken op maat kunnen betekenen? Of wilt u graag meer weten over ander exclusief maatwerk van onze hand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. Wij horen graag meer over uw wensen! U kunt ons hiervoor bellen op een van onze telefoonnummers: 055 – 84 35 117 / 06 – 237 657 36. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@dorstmaatmeubel.nl.Voor een bijzonder interieur moet u bij Dorst maatmeubel zijn!