Keuken modern

Scroll down

Keuken modern

Strakke keuken op maat

Houdt u van een strak interieur? Bent u dol op moderne invloeden en een design uitstraling? Laat dit dan ook terug komen in uw keuken! Met een strakke keuken op maat door Dorst Maatmeubel, sluit uw keuken perfect aan op uw wensen en de rest van uw interieur. Een keuken is een belangrijke plek in uw huis waar u en uw gezin veel tijd doorbrengen. Het is een plek waar u samen de dag begint en samen de dag weer eindigt. Het is dan ook belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen en aansluit op uw persoonlijkheid.Wij helpen u graag met een keuken op maat, zodat u jarenlang kunt genieten van uw prachtige strakke keuken op maat!

Strakke keuken door Dorst Maatmeubel

Dorst Maatmeubel heeft jarenlange ervaring in exclusief maatwerk. Wij verwerken klasse en detail in uw persoonlijke ontwerp. Met een keuken op maat kan er worden voldaan aan al uw wensen. Dit kan in zowel de kleuren en materialen, als in de vorm en de apparatuur zijn. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden die een strakke keuken op maat u kan bieden. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij u alles vertellen over ons exclusieve maatwerk. U kunt dan ook een beeld krijgen van eerder op maat gemaakte keukens door ons. Dit kan u helpen tijdens het ontwerpproces.

Meer informatie?

Wilt u ook graag uw wensen en persoonlijkheid verwerkt hebben in uw interieur? Droomt u van een prachtige strakke keuken op maat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over ons exclusieve maatwerk! Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@dorstmaatmeubel.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op een van onze telefoonnummers: 055 – 84 35 117 / 06 – 237 657 36. Wij kijken uit naar uw reactie!