Scroll down

Keuken modern

Moderne keuken op maat

Een keuken is een belangrijke plek in huis, omdat hier veel tijd van de dag wordt doorgebracht. Het is dan ook belangrijk dat u kiest voor een keuken die helemaal op uw wensen aansluit. Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor een moderne keuken gekozen. Strak, licht en met moderne details. Om aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen, kunt u kiezen voor een moderne keuken op maat door Dorst Maatmeubel. Zo is de keuken op maat precies naar uw wensen ontworpen en heeft u zelf alle inspraak in het uiterlijk en de apparatuur van de keuken. Zo kunt u ultiem genieten van uw prachtige op maat gemaakte keuken!

Moderne keuken door Dorst Maatmeubel

Dorst Maatmeubel richt zich op klasse en detail. Die twee kenmerken ziet u terug in exclusief maatwerk. Een moderne keuken op maat staat perfect in uw interieur. Door de exclusiviteit heeft u een prachtige keuken, welke speciaal voor u en uw gezin ontworpen is. Wij helpen u graag in het totale ontwerpproces en de uitvoering. Met onze ervaring kunnen wij u perfect adviseren over een keuken op maat, zodat er aan alle wensen kan worden voldaan. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u ook een beeld krijgen van eerdere op maat gemaakte keukens. Dit kan handig zijn tijdens het ontwerpproces van uw moderne keuken op maat.

Vertel mij meer!

Wilt u graag meer informatie over een moderne keuken op maat door Dorst Maatmeubel? Of heeft u vragen over ander exclusief maatwerk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek! Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@dorstmaatmeubel.nl. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken via een van onze telefoonnummers: 055 – 84 35 117 / 06 – 237 657 36. Wij kijken er naar uit om een prachtige keuken op maat te leveren voor u!