Scroll down

Landelijk strak

Landelijke keuken op maat

De keuken is vaak de meest belangrijke plek in huis. Een plek waar iedereen in de ochtend samen komt voor dat school of werk begint. En daarnaast een plek waar iedereen in de avond samen komt om te eten, koken en bijpraten. Het is dan ook belangrijk dat een keuken alle wensen bevat waar u als gezin op zoek naar bent. Houdt u van huiselijkheid en een landelijke omgeving? Kies dan voor een landelijke keuken op maat door Dorst Maatmeubel. Met ons exclusieve maatwerk, heeft u de landelijke keuken van uw dromen. Dat is pas genieten!

Landelijke keuken door Dorst Maatmeubel

Landelijk interieur staat voor huiselijk, romantisch en natuurlijke materialen. Perfect wanneer een keuken ook echt een leef keuken moet worden voor het hele gezin. Een landelijke keuken straalt warmte uit. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de landelijke keuken te voorzien van een strak detail. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld de handgrepen of de vorm van de keuken strak te houden. Wij helpen u graag tijdens het gehele ontwerpproces. Laat ons uw wensen weten en wij maken een prachtige keuken op maat. Wij verwerken uw wensen en persoonlijkheid in uw interieur. Zo kunnen u en uw gezin heerlijk leven in uw eigen landelijke keuken.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een landelijke keuken op maat, welke klasse en detail uitstraalt en is voorzien van exclusief maatwerk? Kies dan voor een landelijke keuken door Dorst Maatmeubel! Wilt u meer informatie over een landelijke keuken op maat? Of heeft u vragen over ons andere exclusieve maatwerk? Stuur dan een e-mail naar info@dorstmaatmeubel.nl, of neem telefonisch contact met ons op via een van onze telefoonnummers: 055 – 84 35 117 / 06 – 237 657 36. Wij gaan graag aan de slag voor uw keuken op maat!