Scroll down

Keuken op maat Zwolle?

Bent u op zoek naar een keuken op maat in Zwolle? Op zoek naar bijzondere keukens die speciaal voor u op maat worden gemaakt en wilt u deze graag aan uw interieur kunnen toevoegen? Bent u toe aan een nieuwe keuken, een keuken op maat in Zwolle? Of wilt u juist iets unieks? Wij bieden u de perfecte oplossing!

Keuken op maat in Zwolle voor uw huis?

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging, thuis of op kantoor. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt hebben, maar het model niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw keuken op maat in Zwolle wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur! Bij het maken van een keuken op maat, maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Een keuken op maat in Zwolle is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Keuken op maat door Dorst Maatmeubel

U kunt gerust een afspraak met ons maken en uw wensen bespreken met betrekking tot uw keuken op maat. Wij adviseren (op locatie) wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw keuken op maat er volledig op zijn plaats zal vallen. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt keukens op maat in Zwolle die representatief zijn voor uw persoonlijkheid.

Vraag voor een keuken op maat direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen