Scroll down

Kasten op maat?

Bent u op zoek naar kasten op maat ? Op zoek naar bijzondere kasten die speciaal voor u op maat worden gemaakt en wilt u deze graag aan uw interieur kunnen toevoegen? Herkent u het probleem met kastruimte? Bijvoorbeeld gebrek aan kastruimte of niet passende kasten? Of wilt u juist iets unieks? De perfecte oplossing hiervoor zijn kasten op maat die Dorst Maatmeubel voor u kan realiseren!

Kasten op maat voor uw interieur?

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging, thuis of op kantoor. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt hebben, maar het model niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw kasten op maat worden een prachtige toevoeging aan uw interieur! Als basis voor onze kasten wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Kasten op maat zijn uniek en worden geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Kasten op maat door Dorst Maatmeubel

U kunt gerust een afspraak met ons maken en uw wensen bespreken met betrekking tot uw kasten op maat. Wij adviseren (op locatie) wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw kasten op maat er volledig op zijn plaats vallen. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel ontwerpt kasten die representatief zijn voor uw persoonlijkheid.

Vraag voor kasten op maat direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen