Scroll down

Kast op maat maken?

Wilt u een kast op maat maken? Op zoek naar een bijzondere kast en wilt u deze graag aan uw interieur kunnen toevoegen? Herkent u het probleem met kastruimte? Het ontbreekt bijvoorbeeld aan voldoende kastruimte of u bent op zoek naar een uniek model. Een kast op maat laten maken is hiervoor een perfecte oplossing.

Een kast op maat maken passend bij uw interieur?

Interieurinrichting vormt vaak een grote uitdaging. Vooral als u iets in uw hoofd heeft, maar deze kast niet zo snel kunt vinden. Een kast op maat maken passend bij uw interieur is de oplossing. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw kast wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur! Als basis voor onze kasten wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk, uw wensen staan centraal.

Werkwijze

Een kast op maat maken is uniek en wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Uw kast op maat maken kan bij Dorst Maatmeubel

Maak een afspraak met ons en bespreek uw wensen. Wij adviseren wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw kast op maat er volledig op zijn plaats is. Van kantoor tot werkkamer en van keuken tot woonkamer: Dorst Maatmeubel maakt een kast op maat die representatief is voor uw persoonlijkheid!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een kast op maat maken of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen