Scroll down

Kamer en suite op maat

Wilt u een kamer en suite op maat laten maken door een professional? Dan bent u bij Dorst Maatmeubel aan het juiste adres. Wij bieden passende en exclusieve oplossingen voor uw interieur. Bij het ontwerpen van een kamer en suite op maat stellen wij uw wens volledig centraal. Met onze ruime ervaring en eindeloze mogelijkheden garanderen wij u het beste resultaat!

De kamer en suite van uw dromen op maat gemaakt

Heeft u al zo uw eigen ideeën over de perfecte kamer en suite op maat? Bespreek uw wensen dan eens met Dorst Maatmeubel. Wij leveren exclusief maatwerk. In eerste instantie zullen wij een schets en een prijsindicatie maken. Is deze naar uw wens? Dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal vervolgens bij u langskomen om de exacte maatvoeringen, materiaalkeuze en kleuren met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Over Dorst Maatmeubel

Wie zijn wij? Dorst Maatmeubel ontwerpt en bouwt meubels en interieur op maat. Wij staan bekend om ons exclusieve maatwerk en detaillistische werkwijze. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste sfeer in uw huis. Onze meubels worden volledig naar uw specifieke wensen uitgevoerd. U bepaalt het model, de kleur, de verfmethode et cetera. Dorst Maatmeubel neemt indien gewenst ook uw volledige interieur onder handen.

Maak een afspraak met Dorst Maatmeubel

U wilt natuurlijk een weloverwogen keuze maken voor uw kamer en suite op maat. Het is immers een investering voor de lange termijn. Gelukkig kunt u bij Dorst Maatmeubel ook terecht voor gedegen advies. Maak gerust eens een afspraak, zodat we uw wensen met betrekking tot kleur, uitstraling en aansluiting op uw huidige interieur kunnen bespreken. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Voor een kamer en suite van uitstekende kwaliteit kiest u Dorst Maatmeubel.

 

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen