Scroll down

Kamer en suite kosten

Droomt u ook van zo’n prachtige kamer en suite in uw woning? Laat uw dromen uitkomen met Dorst Maatmeubel. Wij zijn een ervaren meubelmaker die meubels ontwerpt en bouwt volledig naar uw wensen. Indien gewenst nemen wij ook uw volledige interieur onder handen. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de kamer en suite kosten, neemt u contact met ons op.

Lage kosten voor een kamer en suite

Interieurinrichting is lastig. Bent u ook op zoek naar de juiste sfeer en een persoonlijke touch in uw woning? Klop dan eens aan bij Dorst Maatmeubel. Wij staan bekend om ons exclusieve maatwerk en detaillistische werkwijze. Daarbij staat uw wens altijd centraal. Schroom daarom ook niet om uw deze met ons te bespreken! Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

Werkwijze van Dorst Maatemeubel

Hoe gaan wij te werk bij het ontwerpen van uw meubel?

  • U maakt een afspraak met ons;
  • Wij maken een schets en geven een prijsindicatie;
  • Wanneer deze naar uw wens is maken we een definitieve offerte;
  • Dorst Maatmeubel komt bij u langs voor exacte maatvoeringen, materiaalkeuze en kleuren;
  • Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken wij een planning en wordt de productie gestart.
Maak een afspraak met Dorst Maatmeubel

Heeft Dorst Maatmeubel uw interesse gewekt? Aarzel dan niet om een afspraak met ons te maken. Wij informeren u graag, bijvoorbeeld over de kosten van een kamer en suite. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen is ook mogelijk. Voor uitstekende kwaliteit en een professionele werkwijze kiest u Dorst Maatmeubel!

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen