Scroll down

Boekenkasten op maat

Wilt u een boekenkast op maat? Dit is niet altijd zo eenvoudig. Dorst Maatmeubel maakt het voor u wel eenvoudig. Wanneer u op zoek bent naar een boekenkast op maat dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u gebrek aan kastruimte of niet passende kasten of wilt u gewoon heel iets unieks? Een kast op maat is hiervoor de perfecte oplossing. Dorst Maatmeubel ontwerpt en bouwt meubels naar uw wensen en neemt indien gewenst uw volledige interieur onder handen.

Klasse, exclusief en detail maatwerk

Interieurinrichting vormt vaak een enorme uitdaging, of het nu thuis is of op kantoor. Vooral als u bedacht heeft wat u wilt, maar dit niet zo snel kunt vinden. Dorst Maatmeubel is een ervaren meubelspecialist en verzorgt al uw wensen. Wij leveren uitsluitend exclusief maatwerk: gebaseerd op uw wensen en verlangens. Uw kast op maat wordt een prachtige toevoeging aan uw interieur. Als basis voor onze kasten wordt hout gebruikt. Daarnaast maken we gebruik van glas, RVS en staal. Alles is mogelijk en uw wensen staan centraal.

  • Exclusief
  • Professioneel
  • Perfecte kwaliteit
  • Gebaseerd op uw wensen
Werkwijze

Boekenkasten op maat zijn uniek en worden geheel naar uw wensen ontworpen. Als u contact met ons opneemt zullen wij samen in een gesprek met uw ideeën tot een ontwerp komen. Eerst zal er een schets en een prijsindicatie worden gemaakt. Mocht dit naar uw wens zijn, dan maken wij een definitieve offerte. Dorst Maatmeubel zal dan bij u langskomen om de juiste maatvoeringen, materiaalkeuze en kleur met u te bespreken. Na akkoord van de offerte wordt er een planning gemaakt en kan de productie gestart worden in onze meubelmakerij.

Boekenkasten op maat door Dorst Maatmeubel

Boekenkasten op maat? U kunt gerust een afspraak met ons maken en uw wensen met betrekking tot uw boekenkast op maat bespreken. Wij adviseren (op locatie) wat het beste past qua kleur en uitstraling in uw huidige interieur, zodat uw boekenkast op maat er volledig op zijn plaats is. Van kantoor tot werkkamer en van woonkamer tot keuken: Dorst Maatmeubel maakt de kast die representatief is voor uw persoonlijkheid.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor boekenkasten op maat of maak een afspraak.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen