Scroll down

Meubelmaker Ede

Wilt u graag uw eigen wensen en persoonlijkheid terugzien in uw interieur? Dan is het op maat laten maken van uw meubels een goede oplossing! Wanneer u op zoek bent naar een meubelmaker in Ede en omgeving, is Dorst Maatmeubel het bedrijf dat u zoekt. Dorst Maatmeubel richt zich op exclusief maatwerk, gericht op uw persoonlijke wensen. Onze meubelmaker in Ede en omgeving ontwerpt en bouwt uw meubels. Voor een stralend en persoonlijk interieur moet u bij Dorst Maatmeubel zijn!

Interieur naar wens door meubelmaker Ede

Uw huis moet natuurlijk direct aanvoelen als een thuis. Het is dan ook enorm belangrijk dat de meubels en interieurinrichting perfect aansluiten op uw wensen en uw eigen persoonlijkheid. Dorst Maatmeubel staat bekend om exclusief maatwerk, welke detail en klasse uitstraalt. Of u nu op zoek bent naar een keuken op maat, of naar een badkamermeubel die perfect aansluit op uw interieur: onze meubelmaker in Ede en omgeving kan het allemaal! Wij gebruiken standaard hout als basis voor onze meubels. Daarnaast beschikken wij over diverse andere materialen zoals glas, RVS, staal en nog veel meer. Uw wens staat centraal, daar doen wij alles voor! Bent u benieuwd naar eerder maatwerk van onze hand? Via onze website kunt u diverse foto’s bekijken van eerdere projecten. Natuurlijk kunt u ook altijd een afspraak maken om meubels in het echt te bekijken.

De werkwijze van Dorst Maatmeubel

Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen met onze meubelmaker in Ede kunt bespreken. Op basis van uw wensen, komen wij met verschillende ideeën tot er een ontwerp ontstaat. Met deze schets en de prijsindicatie kunt u beslissen of het meubel precies is wat u ervan verwacht. Wanneer u akkoord gaat, wordt de order definitief gemaakt en wordt het proces in werking gezet. Samen gaan wij dan een stapje verder kijken: maatvoering bespreken en een keuze maken voor het materiaal en de kleuren. Wanneer alles duidelijk is, gaan wij een planning maken en wordt er gestart met de productie. Voor u het weet heeft u uw prachtige op maat gemaakte meubel al in huis. Dat wordt genieten!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de meubelmaker in Ede en omgeving? Of bent u benieuwd naar ons exclusieve maatwerk en wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Zo kunnen wij uw wensen bespreken en kunnen wij u advies geven op basis van uw aangegeven wensen. Via de onderstaande knoppen kunt u een offerte aanvragen of een afspraak maken. Wij kijken uit naar uw reactie. Als u een vraag heeft over meubelmakerij Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, VeenendaalofZwolle? Voor een bijzonder interieur moet u bij Dorst Maatmeubel zijn want wat er ook verzorgd wordt is interieurbouw in Arnhem en Apeldoorn!

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag?

  • Contactinformatie

  • Bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recente projecten

Dankzij onze brede expertise zijn we in staat om zeer uiteenlopende projecten te realiseren: van woningen tot bedrijfsgebouwen. Bent u benieuwd naar reeds afgeronde projecten van Dorst Maatmeubel? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

 

Meer informatie Offerte aanvragen